Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak Valisi Ahmet Okur; " Eğitim ve öğretimin hayat boyu süren bir etkinliktir"

        (Fotoğraflı)

        Bayram Keleş

        UŞAK (İHA) - Uşak Valisi Ahmet Okur Sivaslı ilçe Halk Eğitim Merkezi 2015-2016 yılı eğitim dönemi kursiyerlerinin hazırladığı el işi ürünleri sergisinin açılışına katıldı.

        Vali Okur burada yaptığı konuşmada eğitimin doğumdan, ölüme kadar hayatının her alanında vazgeçilmez bir unsuru olduğunu vurguladı. Günümüzde ülkenin doğu ve güneydoğusundaki bazı gençlerin topluma kazandırılamadığını söyleyen Okur konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; "Sokaklarda terör adı altında bir birinin canını acıtmak için gayret gösteren kesimleri malesef eğitemediğimiz kesimlerdir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ufku açıktır. Eğitim bizim için çok önemlidir. Gençlerimizi okumaya başladığı günden itibaren yaşayacakları sorunlar ve gelecek hakkında bilgilendirmek ve onları doğru istikamete yönlendirmek konusunda önemli sorumluluklarımız bulunuyor"

        Eğitim ve öğretimin hayat boyu süren, kişisel ve toplumsal kaliteyi yükselten bir etkinlik olduğuna dikkat çeken Vali Okur halk eğitim merkezlerinin bu yönde önemli bir işlevi yerine getirdiğini ifade etti. Vali Okur konuşmasının ardından, okuma yazma kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi. Sertifika töreninden sonra Vali Ahmet Okur ve eşi Hatice Nur Okur, Halk Eğitim Merkezi 2015 - 2016 yılı eğitim döneminde kursiyerler tarafından hazırlanan el işi ürünleri sergisini diğer davetlilerle birlikte açtı.

        Serginin açılış törenine Vali Ahmet Okur ve eşi Hatice Nur Okur, Sivaslı Kaymakamı Mutlu Akyol, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, daire müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

        Sivaslı Halk Eğitim Merkezindeki programın ardından Vali Ahmet Okur, geçirdiği kaza sonrası evinde tedavi gören Selçikler Belediye Başkanı Osman Çakar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

        (BK-EÖ-MB-Y)

        13.07.2016 13:52:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler