Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurum müdürleri Kaymakam Gencer'e brifing verdi

        (Fotoğraflı)

        Süleyman Özaydın

        BALIKESİR (İHA) - Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer, Manyas'ta bulunan kamu kurumlarının müdürlerinden brifing aldı.

        Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer başkanlığında kamu kurumları müdürleri bir araya geldi. Toplantıya Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Asb.Kd.Bşçvş.Mustafa Muhacir, Emniyet Amiri Muharrem Özcan ile ilçede ki kurumların müdürleri katıldılar. Toplantıda kurumlar çalışmaları hakkında Kaymakam Gencer'e brifing verirken, kurumlar arası istişarelerde bulunulduğu belirtildi. İlçe Emniyet Amiri Özcan,taşımalı eğitimde münferit taşımacılığın servis yönetmeliği değişikliğine göre yapılacağını belirtirken bu konu da okul güvenliği eylem planı protokolü hazırlandığını söyledi. Belediye Başkanı Barçin ise ilçenin genelinde bulunan gübrelerin Gönen'de özel bir şirkete verildiğini, çöplerin ise Susurluk ilçesine ki Büyükşehir tesislerinde işlenilmek üzere nakledildiğini söyledi.

        Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer "Belirli aralıklar ile yaptığımız şube müdürler toplantısında mesai arkadaşlarımdan kurumları ile ilgili çalışmalar konusunda bilgi alıyorum,kurum amirlerinin telefonlarını 7/24 açık tutmalarını istiyorum. Ayrıca, mesai saatleri ile kılık, kıyafete azami dikkat edilecek. Vatandaşımızın işleri en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır. Aksaklıklar varsa onları konuşuyoruz. Kurumlar arası koordineyi sağlarsanız yönetim alanında sıkıntıyı da enaz seviyeye indirmiş olursunuz, ilçe de bunu arkadaşlarımız ile birlikte planlı bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

        (BD-

        13.07.2016 15:37:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler