Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEOG Tercih Danışmanlığı Komisyonları Kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin ve velilerin TEOG sürecinde sağlıklı tercih yapmalarını sağlamak amacıyla danışmanlık hizmeti verecek 'Tercih Danışmanlığı Komisyonlarını' kurdu.

        Öğrencilerin tercih döneminde kapsamlı rehberlik ve danışmanlık hizmeti almasını sağlamak için kurulan komisyonlarda, tercih danışmanlığı konusunda eğitimden geçen rehber öğretmenler görevlendirildi.

        İl Merkezi ve ilçelerde ulaşımı kolay okul/kurumlarda kurulan 12 tercih danışmanlığı komisyonunda, 39 öğretmen görev alacak. TEOG Tercih Danışmanlığı Komisyonları 15-25 Temmuz tarihleri arasında saat 10:00 ile 17.00 arasında öğrenciler ve velilerine rehberlik hizmeti verecek.

        Merkez İlçe'de kurulan TEOG Tercih Danışmanlığı Komisyonu Merkez Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde, ilçelerde kurulan komisyonlar ise Bozcaada'da İstiklal Ortaokulunda, Lapseki'de Lapseki Öğretmen Evinde, Gökçeada'da Gökçeada Ortaokulunda, Çan'da 23 Eylül Ortaokulunda, Eceabat'ta Opet Tarihe Saygı Ortaokulunda, Bayramiç'te Cumhuriyet Ortaokulunda, Ezine'de Cevatpaşa Ortaokulunda, Biga'da Biga Ortaokulunda, Ayvacık'ta Atatürk Ortaokulunda, Yenice'de Cumhuriyet Ortaokulunda, Gelibolu'da Namıkkemal Ortaokulunda görev yapacak. Tercih Danışmanlığı Komisyonlarının yanı sıra, okullarda tercih işlemlerinin yapılması ve danışmanlık hizmetleri için rehber öğretmen görevlendirmeleri de devam edecek.

        (UYC)

        13.07.2016 16:08:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler