Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manyas'ta İlçe Şube Müdürleri Toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Süleyman Özaydın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Manyas ilçesinde şube müdürleri toplantısı yapıldı.

        Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer başkanlığında öğretmenevinde yapılan toplantıya Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Mustafa Muhacir, Emniyet Amiri Muharrem Özcan ile ilçedeki kurumların müdürleri katıldı. Toplantıda daire amirleri kurumların çalışmaları hakkında Kaymakam Gencer'e brifing verdi. İlçe Emniyet Amiri Özcan, taşımalı eğitimde münferit taşımacılığın servis yönetmeliği değişikliğine göre yapılacağını belirtirken, bu konu da okul güvenliği eylem planı protokolü hazırlandığını söyledi.

        Belediye Başkanı Barçin ise ilçenin genelinde bulunan gübrelerin Gönen'de özel bir şirkete verildiğini, çöplerin ise Susurluk ilçesine Büyükşehir tesislerinde işlenilmek üzere nakledildiğini söyledi. Nüfus Müdürü Faruk Küçüktaş da, adres değişiklkiği ile yüksek okul öğrencilerinin ikinci adreslerinin tesbit edilmesinin önemine işyaret etti.

        Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer, "Belirli aralıklar ile yaptığımız şube müdürleri toplantısında mesai arkadaşlarımdan kurumları ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alıyorum. Kurum amirlerinin telefonlarını 7/24 açık tutmalarını istiyorum. Aksaklıklar varsa onları konuşuyoruz" dedi.

        (TY-MŞ)

        13.07.2016 18:33:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler