Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ilıcalı devreye girdi, Hınıs'ta Kobani olaylarının izleri silinecek

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Hınıs ziyaretinde karşılaştığı, terör örgütü tarafından tahrip edilmiş kamu binalarının onarılması için devreye girdi. Ilıcalı, TEDAŞ'a ait binanın yapılması için TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu ile Ankara'da bir görüşme gerçekleştirdi.

        Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Hınısı ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinlemiş, ilçenin cadde ve sokaklarında vatandaşlarla birlikte gezerek yaşanan sıkıntıları yerinde gözlemlemişti. Mustafa Ilıcalı, Kobani olayları sırasında ateşe verilen PTT ve TEDAŞ'a ait binaların, Hınısı'ın merkezinde harabe bir şekilde durmasını değerlendirerek, "Bütün terör olayların buradan birkez daha lanetliyorum. Bu binaların onarılması için yetkililerle görüşeceğim, memleketimize sahip çıkalım başka Hınıs yok" dedi. Ilıcalı, Hınıs ziyaretinin ardından döndüğü Ankara'da, eylemler sırasında büyük ölçüde tahrip olan TEDAŞ binasının yapılması için, TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ilıcalı ile Leventoğlu'nun görüşmesinde Erzurum'un sorunları da dile getirildi.

        (ERZ-AT-Y)

        14.07.2016 13:17:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler