Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldız, "Ürgüp'ün geleceği için çalışıyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız düzenlediği basın toplantısında yerel ve ulusal ajans temsilcileri ile bir araya geldi.

        Ürgüp Dinler Otelde basın toplantısı düzenleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 7 yıl içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Fahri Yıldız, şu açıklamalarda bulundu:

        "Altyapı çalışmaları kapsamında 400 kilometrelik kazı çalışması yaptık tabiri caiz ise Ürgüp'ün altını üstüne getirdik. Yapılan alt yapı çalışmaları Ürgüp Belediyesine toplam maliyeti 40 milyon oldu. 923 vatandaşımızı TOKİ sayesinde ev sahibi yaptık. Ürgüp'ümüzün mevcut park ve bahçelerini onarırken beş adet yeni parkı da Ürgüp'e kazandırdık. Ürgüp için yeni arıtma tesisi çalışmalarımız devam etmekte, hurdalık diye tabir edeceğimiz eski model araçların bulunduğu makine parkımızı tamamen yeniledik. Belediyemizin bir önceki dönemlerden personellerine olan borçları ödendi. Yurt içi ve yurt dışı tanıtım organizasyonlarına imkânlarımızın el verdiği kadar katılmaya özen gösteriyor Ürgüp'ümüzün tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz. Belediyemiz sadece ilçemiz için değil diğer köyler içinde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Köylerimizi ilaçlarken, yapımı devam eden yol çalışmaları kapsamında sökülen parke taşlarda önümüzdeki günlerde köylerimize dağıtılmaya başlanacak. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Bağbozumu festivali ve sünnet şölenleri düzenliyoruz. Bu yıl 8. Si düzenlenecek olan sünnet şölenimize 60 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz çocuklarımızı içerisinde Suriyeli vatandaşlarımızın çocukları da var. Alt yapı çalışmalarımız kapsamında bozulan yollarımızı bir nebze olsa iyileştirmek için 4 trilyon para harcadık. Vatandaşlarımızı rahatsız ettiğimizin farkındayız ama yapabileceğimiz bir şey yok, biz vatandaşlarımızın geleceğini düşünüyor ve bu yolda yatırım yapıyoruz. Her şey Ürgüp'ümüzün 'Bir Dünya Kenti Ürgüp' sloganına layık olması için, bu yolda elimizden geldiği kadar çalışma yapacağız. Çok Yakında Ürgüp Yeni Yüzüne Kavuşacak üst yapı yapmak çok kolay biz zor olanı seçtik ve alt yapıya giriştik. Bu kapsamda 400 kilometrelik bir çalışma yaptık. Bu çalışmalar yollarımıza Ürgüp'ümüze istemesek de zarar verdi. İhalelerini gerçekleştirdiğimiz ve çok kısa sürede çalışmaların başlayacağı 82 bin metre kare sıcak asfalt, 56 bin metre kare parke taşı ile Ürgüp'ümüzün bozuk yol problemi de ortadan kalkacak. Zorlandık, Sabrettik amacımıza ulaşıyoruz. Bütün çalışmalarımızda bizlerin her daim yanında olan Ürgüp halkına, Ürgüp'e gelen misafirlerimize sabırlarından ve bizlere olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ürgüp'ü seviyoruz ve Ürgüp için çalışıyoruz."

        (SK)

        15.07.2016 08:29:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler