Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Musabeyliler Derneği'nden Valiliğe ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Merkezi Gaziantep'te bulunan Kilis Musabeylililer Kültür, Eğitim, Sosyal Dayanışma, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkan Huzeyfe Durmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Vali İsmail Çataklı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

        Makamında kabul ettiği dernek üyeleri ile bir süre görüşen Vali Çataklı, Başkan Huzeyfe Durmaz'dan derneğin çalışmaları ile ilgili olarak yürütülen faaliyet hakkında bilgi aldı.

        Gaziantep'te Kilisli Musabeyliler tarafından kurulan derneğin Başkanı Durmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Çataklı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

        Vali Çataklı, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi

        (MAD-BRN-Y)

        15.07.2016 11:22:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler