Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Valiliği, son zamanlarda vali ve özel kalem müdürünün ismini kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları uyardı.

        Denizli Valiliği vatandaşların, son zamanlarda Denizli Valisi ve Özel Kalem Müdürü'nün adlarını kullanılarak dolandırıcılık yapan şahıslara karşı dikkatli olması gerektiğini belirtti.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda dolandırıcıların iş adamları ve hayırsever vatandaşları telefonlarından arayarak bağış adı altında para istedikleri tespit edildiğini belirtti.

        Valilik veya herhangi bir kurumun kimseden yardım talep etmeyeceğini belirtilen açıklamada, "Denizli Valiliği'nin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımızdan telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yöntemi bulunmamaktadır. İhtiyaç sahibi, engelli veya diğer başvuru sahibi tüm vatandaşlarımıza 'yardımlar' Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız (SYDV) tarafından veya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü aracılığıyla yapılmaktadır.

        Valiliğimizin, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon gibi yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın ise Emniyet Müdürlüğü'nün 155 veya Jandarma Komutanlığı'nın 156 numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunması gerekir." Diye uyarıda bulundu.

        (MT-Y)

        15.07.2016 16:21:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler