Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orhaneli'nde şenlik heyecanı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yalçın

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bu yıl 25'incisi düzenlenen 'Karagöz Kültür Şenliği ve Yörük Türkmen Şöleni' başladı.

        Orhaneli Kargöz Kültür Şenlikleri ve Yörük Türkmen Şöleni, şenlik komitesi tarafından Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, kültürel mirasımıza sahip çıkmak için bu şenliğin önemli olduğunu belirterek, "Geçmişimize sahip çıkalım ki geleceğimiz garanti altında olsun" dedi.

        Şehit ve gaziler için pazar günü mevlid-i şerif okutacaklarını belirten Tatlıoğlu, "İçinde vatan ve millet sevgisi olan herkesi pazar günü Orhaneli'ye davet ediyorum" diye konuştu.

        Program Karagöz-Hacivat gösterisiyle devam etti. İlçe halkının ilgi gösterdiği tören, Karagöz heykeline çelenk sunulmasıyla sona erdi.

        (HY-MŞ)

        15.07.2016 17:49:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler