Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Güler, nöbet tutan vatandaşlara Osmanlı aşı dağıttı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Darbe girişimine karşı AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı önünde nöbet tutan vatandaşlara, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler Osmanlı Aşı dağıttı.

        Eskişehirli AK Parti İl Binası önünde nöbete devam eden binlerce kişiye Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Osmanlı aşı dağıttı. Başkan Güler, darbeye hayır diyen binlerce Eskişehirlinin vatanı için tek vücut olmasının gurur verici bir tablo olduğunu belirtti. 15 Temmuz'un demokrasi bayramı olduğuna dikkat çeken Başkan Güler, "Bütün vatandaşlarımız bayraklarıyla parti binamızın önüne gelerek bu paralel terör örgütü çetesine karşı dimdik ayakta durmuştur. 15 Temmuz 2016 ülke tarihimizde artık demokrasi bayramıdır. Bizde bu kapsamda burada nöbet tutan vatandaşlarımızın gıda ihtiyacını gidermek amacıyla demokrasi bayramı pilavı dağıtımı gerçekleştirdik. Bu darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik güçlerimiz, polisimiz, sivil vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum, yakınlarına da başsağlığı diliyorum" dedi.

        (MY-AS-Y)

        17.07.2016 16:10:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler