Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak'ta trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Uşak'ta dün gece yarısı meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 6 kişide yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre kaza dün gece 02:00 sıralarında Uşak Banaz yolu Kızılcasöğüt kasabası kavşağı mevkiinde meydana geldi. Kaza, Özgür Türkay idaresindeki 64 LV 199 plakalı araçla aynı yönde seyir halinde olan Fatih Bay idaresindeki 27 E 2738 plakalı aracın çarpışması sonucu yaşandı.

        Çarpışma sonrası 64 LV 199 plakalı araç taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Şarampole yuvarlanan araçta Uşak Vala Gedik Özel İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Ulusal (42) ve aile yakınları olduğu öğrenilirken Okul müdürü Ulusal'ın kayınpederi Hüseyin Türkay olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Müdür Ulusal'ın eşi Dilek Ulusal ise tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Vala Gedik Özel İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Ulusal ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Aynı araçta bulunan Müdür Ulusal'ın kayınbiraderi araç sürücüsü olan Özgür Türkay ve Ulusal'ın kayınvalidesi Sebahat Türkay'ın yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede tedavileri devam ediyor.

        Kazanın diğer tarafı olan 27 plakalı araçta bulunan İpek Bay, Sema Bay ve Mehmet Hanifi Bay'da hafif yaralı olarak kazayı atlattılar.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        (EÖ-MB-Y)

        18.07.2016 15:35:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler