Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pınarbaşı'nda birlik gecesi düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Hatice Karakaş

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu Pınarbaşı ilçesinde 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişimine olan tepkiyi göstermek amacıyla birlik gecesi düzenlendi.

        İlçe meydanında akşam namazının ardından düzenlenen programa Pınarbaşı Kaymakam Bekir Cansız, Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Yücel, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

        Program, darbe girişimi esnasında şehit olanların ruhlarına okunan Kuran'ı Kerim tilaveti ile başladı. Program, demokrasi yürüyüşü, ilçe merkezinde İstiklal Marşı'nın okunması ve yapılan duaların ardından son buldu.

        Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, gururlu olduğunu ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:

        "Ülkemiz üzerinde oynanan oyunu bozan bu aziz milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm yurtta olduğu gibi bizlerde güzel ilçemizde güzel insanlarımızla birlik beraberlik içinde olduğumuzu gösterdik. Ben öncelikle darbe girişimi esnasında şehit olan polis, asker, sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu gurur verici programda emeği geçen herkese teşekkür ederken Rabbim'den bir daha böyle üzücü olaylar yaşatmamasını diliyorum."

        (HK-OA-Y)

        21.07.2016 14:49:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler