Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Kamçı, şehitlerimizin mevlidine katıldı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Vali Süleyman Kamçı, Ankara Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen özel harekat Komiser Yardımcıları Kübra Doğanay ve Cennet Yiğit için Yeşilhisar ve Bünyan ilçelerinde düzenlenen mevlit programına katıldı.

        Vali Kamçı ilk olarak şehidimiz Kübra Doğanay'ın Yeşilhisar ilçesindeki baba ocağını ziyaret etti. Aileye bir kez daha başsağlığı dileyen ve her zaman yanlarında oldukları mesajını veren Vali Kamçı daha sonra Cami Kebir Camisine geçerek şehidimiz için düzenlenen mevlit programına katıldı.

        Mevlide Vali Kamçı'nın yanı sıra, Yeşilhisar Kaymakamı Mustafa Gözlet, Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz ile birlikte vatandaşlar da katıldı.

        Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mevlit programında dualar okundu.

        Mevlidin ardından Vali Kamçı, yine aynı gün FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in Bünyan'da düzenlenen mevlit programına katılarak ailenin yanında oldu.

        Bünyan Kaymakam Vekili Mehmet Haşim Çelik ve Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ile vatandaşların da katıldığı mevlit programında şehidimizin ruhu için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

        (AÖ-Y)

        21.07.2016 16:35:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler