Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arnavutköy'de demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu

        Serdal Altıntepe

        İSTANBUL (İHA) - Arnavutköy Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm şehitler için Arnavutköy Meydanı'nda mevlit okuttu.

        15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde demokrasiyi savunma pahasına hayatını kaybeden vatandaşlar için Arnavutköy Meydan'da, Arnavutköy Belediyesi tarafından mevlit okutuldu. Arnavutköy halkının yoğun bir katılım gösterdiği akşamda şehitler için dua edildi ve kuran okundu.

        Mevlit programına Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, siyasi parti temsilcileri de katıldı. Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde Türk halkının destan yazdığını söyledi. Vatandaşların darbecilere fırsat vermediğini belirten Baltacı konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;

        "O gece hepimizin hatırlamak bile istemediği elim hadiseler meydana geldi. Ama vatan sevgisiyle dolu, millet aşkıyla dolu o kadar vatanperver insan var ki, kendi meclisini bombalayacak kadar vicdanı kurumuş olanlara fırsat vermedi. Bugün bu sahiplenme duygusuyla beraber sadece Arnavutköy'de değil birçok meydanda ellerinde Türk bayrakları olan vatanperver insanlar var. Allah bir daha öyle elim bir günü hiçbirimizi yaşatmasın."

        (SA-MK-Y)

        22.07.2016 01:00:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler