Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat Şahin İl Müdürlüğü görevine atandı

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Bakanlık bünyesinde görevlendirilen İl Müdürü Sırrı Yılmaz'dan boşalan İl Müdürlüğü Makamına, Müdürlükte Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü görevini yürüten Murat Şahin atandı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili olarak atanan Murat Şahin, "ülkemizin, milletimizin ve Erzincanımızın kalkınması, tarım sektörümüzün gelişmesi, tarım sektöründe faaliyet gösteren üretici, yetiştirici, sanayici ve yatırımcılarımızın kalkınması için gece gündüz demeden heyecan ve azimle bu aziz milletin hizmetkarı olacağız" dedi.

        Murat Şahin Kimdir?

        Erzincan İli Refahiye ilçesi nüfusuna kayıtlı olup, 1973 yılında Oğuzeli İlçesinde doğan Murat Şahin, 1996 yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirmiştir. Murat Şahin 1996 yılından bu yana devletimizin çeşitli birimlerinde görev almıştır.

        Milli Eğitim Bakanlığında Öğretmenlik, 1996-1999 Refahiye / Erzincan

        Tarım Bakanlığı Veteriner Hekimlik 2003-2007 Refahiye / Erzincan

        Tarım Bakanlığı İlçe Müdürü (Vekaleten), 1999-2002 / 2007-2010 Refahiye / Erzincan

        Tarım Bakanlığı İlçe Müdürü (Asaleten) 2010-2012 Suluova / Amasya

        Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İlçe Müdürü (Asaleten) 2012-2013 Bayındır / İzmir

        Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Erzincan, 2013-2016

        18 Temmuz 2016 tarihi itibarıyla Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde İl Müdür Vekili olarak görevine başladı. Şahin evli ve 3 çocuk babasıdır.

        (FG-AT-Y)

        22.07.2016 13:54:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler