Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koyun Keçi Birliği'nde kan değişimi

        - Türer yerini Gülpınar'a bıraktı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin Seferihisar ilçesinde gerçekleşen genel kurulunda, oyların büyük çoğunluğunu alan Cafer Gülpınar oldu.

        İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin genel kurulu, Seferihisar Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla yapıldı. Seçim öncesinde, 8 yıldır görevde bulunan Özer Türer'in mali ve denetim raporlarının üyeler tarafından ibra edilmemesi dikkat çekti. Genel kurul sonunda yapılan seçimde dört aday yarıştı. Seçimde bin 649 oy kullanılırken Cafer Gülpınar 749, Özer Türer 737, Özer Aslan 75 ve Ahmet Cüneyt Şahin 55 oy aldı. 33 oyun geçersiz sayıldığı genel kurulun ardından konuşan birliğin yeni başkanı Cafer Gülpınar, "Sonuç bizim için sürpriz olmadı. Biz açıkçası farkın daha çok olmasını bekliyorduk. Çünkü bir süredir birlik yönetimi, yetiştiricileri ilgisiz bırakmıştı. Bir araya geldiğimiz her üyemizden bu yakınmayı duyduk. Sonucun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bundan sonra birleştirici bir çaba içinde birliğimizin büyümesi, üreticimizin daha çok kazanması için çalışacağız. Onların hakkını koruma mücadelesi vereceğiz" diye konuştu. İzmir İl Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin başkanlık devir tesliminin önümüzdeki Salı günü gerçekleşmesi bekleniyor.

        (HG-Y)

        23.07.2016 12:27:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler