Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AGEM Kriket Takımı, Türkiye şampiyonu oldu

        ANKARA (İHA) - Güdül Belediyesi Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi Spor Kulübü Kriket Takımı Samsun Alaçam'da düzenlenen Türkiye Salon Şampiyonasında Büyük Bayanlarda birinci oldu.

        Türkiye'de hızla yaygınlaşan Kriket sporunda daha önce 2013 - 2016 yıllarında düzenlenen müsabakalarda 2 kez Türkiye Şampiyonluğunu kazanan ekip son başarılarını Türk Milletine armağan ettiler.

        Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım, ekibin başarılarının devamını dileyerek, " Bu gençlere fırsat verildiğinde çok şeyleri başarabileceklerini göstermişlerdir. Geçtiğimiz bu süreçte gençlerimize güveniyorum" ifadesini kullandı.

        Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi Başkanı Kadir Hakan Gören ve ekibin antrenörü Yıldız Altan, elde ettikleri başarıyı daha ileriye taşıyarak imkanların genişletilmesi halinde Dünya Şampiyonasında da başarılar elde edebileceklerini kaydettiler.

        13 erkek 8 bayan takımının toplam 210 sporcu ile mücadele ettiği Türkiye Krıket Salon Şampiyonasında Büyük Bayanlarda ikinciliği Rizeçay Spor Kulübü üçüncülüğü ise Keçiören Bağlum Spor Kulübü elde etti.

        Erkekler kategorisinde de birinciliği Alaçam Gençlik Hizmetleri ikinciliği Ortadoğu Teknik Üniversitesi Spor kulübü elde ederken üçüncülük Ankara Spor İl Karmasının oldu.

        (BC-ÖK-Y)

        23.07.2016 13:59:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler