Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin'de 11 eğitim kurumu ve 36 dernek kapatıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Salih Keskin

        MARDİN (İHA) - Mardin'de faaliyet yürüten, 11 okul ve 36 dernek kapatıldı.

        OHAL'in kanun hükmündeki ilk kararnamesi yürürlüğe girmesiyle Mardin'de, 11 okul ve 36 dernek kapatıldı. Kapatılan okul ve dernekler şöyle:

        "Safiye- Beşir Atak Anadolu Lisesi, Safiye- Beşir Atak İlkokulu, Dramatik Sanatlar Eğitim ve Araştırma Derneği, Kızıltepe Sağlık Mensupları Derneği, Kızıltepe Aktif Sanayi ve İş Adamları Derneği, Yeşilli Eğitim Severler Derneği, Mardin Aktif ve Duyarlı Öğrenciler Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Abbara Edebiyat ve Sanat Derneği, Mazıdağı Gençlik Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Mansuriye Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Mardin Eğitimciler Derneği, Ömerli Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Mardin Tarih Kültür Eğitim ve Sanat Derneği, Vefa Dayanışma Derneği, Mardin Sur Fem Dershanesi Mezunları Dayanışma Derneği, Gökkuşağı Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İnsan Kaynaklarını Geliştirme Derneği, Eğitim Araştırma ve Geliştirme Derneği, Dargeçit Sanayici ve İş Adamları Derneği, Okul Yolu Derneği, Mardin Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği, Mardin Mahalleleri Dayanışma Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği, Okumayı Sevdirme ve Yaygınlaştırma Derneği. Nusaybin Eğitim ve Dayanışma Derneği, Yeni Bahar Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği. Derik Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Midyat Nisan Yağmuru Kadınlar Derneği, Midyat Genç İş Adamları ve Genç Girişimciler Derneği. Yeşilliyi Kalkındırma ve Güçlendirme Derneği. Kızıltepe Eğitim Sevenler Derneği, Gelişim ve Kalkınma Derneği, Savur Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği, Nusaybin Şefkatli Hanımlar Derneği, Nusaybin Öğretmenler Derneği, Nusaybin Sağlıkçılar Derneği, Nusaybin Girişimci İş Adamları Derneği, Mardin İş Adamaları Derneği, Mardin Çalışan Kadınlar Derneği ve Başarı Eğitim ve Kültür Vakfı.

        (MSK-MP-Y)

        23.07.2016 16:12:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler