Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Emet: "15 Temmuz Türk milleti için yeniden diriliş ve uyanıştır"

        Mücahit Kuzu

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Bolvadin Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Emet, 15 Temmuzda gerçekleştirilen darbe girişimi ile ilgili bir açıklama yaparak, kalkışmayı şiddetle kınadıklarını ifade etti.

        Başkan Emet, 15 Temmuzun Türk milleti için yeniden diriliş ve uyanış olduğunu kaydederek, milletin demokrasiye sahip çıkmak için ortaya koyduğu tavrında darbeler dönemini kapatacağına inandıklarını söyledi. Başkan Emet açıklamasında şunları söyledi:

        "Şanlı Türk ordusunun içine sızmış ve şerefli üniformasının altına gizlenerek gerçekleştirilmek istenen Vatanımızın birlik ve bütünlüğüne kastetmek isteyen ihanet odaklarına, başta aziz Türk milleti, vatansever Türk askeri ve emniyet güçleri olmak üzere,hainlerin bu vatanı ve milleti yok etmelerine fırsat vermemişlerdir.

        15 Temmuz Türk milleti için yeniden diriliş ve uyanış olarak darbeler devrini kapatacaktır. Artık bu aziz milletin karşısında hiçbir kurum, kuruluş ve kişiler darbeye teşebbüs edemeyeceklerdir. Vatanımıza bağlılığımızı ve demokrasiye olan inancımızı bir kez daha haykırırken darbe teşebbüsü karşısında canlarını ve kanlarını vermekten biran olsun tereddüt etmeyen asker, polis, emniyet mensubu ve sivil halkımıza Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve yaralılarımız acil şifalar diliyorum."

        (GC-

        23.07.2016 16:38:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler