Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cide'de demokrasi nöbeti 9. gününde

        (Fotoğraflı)

        Haber : Mehmet Salman

        Kamera : Mehmet Salman

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Cide ilçesinde devam eden demokrasi nöbeti 9. gününde de halkın yoğun ilgisini gördü. Vatandaşlar korna sesleriyle caddeleri inletti.

        15 Temmuz 2016 günü yaşanan darbe girişiminin ardından Cide ilçesinde de vatandaşlar meydanlara akın etti. 9. günde de vatandaşlar demokrasi nöbetine yoğun ilgi gösterdi. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar demokrasi nöbetinde darbe girişiminde bulunanlara tepki gösterdiler. Bazı vatandaşlar ise araçlarına HÖH (Halk Özel Harekat) yazdırarak hatıra pozu verdi. Konvoy oluşturan vatandaşlar Cide sokaklarında korna çalarak darbe teşebbüsüne tepki yağdırdı. Gece boyu vatandaşların tepkisi devam etti.

        (MS-OA

        25.07.2016 09:22:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler