Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uzun, yama çalışmalarını inceledi

        (Fotoğraflı)

        Samet Oğuzhan Doğan

        KARABÜK (İHA) - Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eflani ilçesinde devam eden asfalt yama çalışmalarını yerinde inceledi.

        Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Koç, Yol Şefi Rafet Çelik ile birlikte Karabük'ün Eflani ilçesi Avşar- Müftüler grup yolunda devam eden asfalt yama çalışmalarını yerinde incelerken açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uzun, ilçelerdeki asfalt çalışmaların yanı sıra bozuk olan asfaltlarda yama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uzun, "Vatandaşlarımızın köylerine daha rahat ulaşabilmesi için köy yollarındaki asfalt çalışmalarımız ve geçtiğimiz yıllarda yapılan ve asfaltlarında meydana gelen bozumlara da tamirat çalışmalarımız devam etmektedir. Bende zaman zaman ekiplerimizin yanına giderek çalışmaları yerinde inceliyor, ekiplerimizi kontrol ediyorum. Kontrollerin sık sık yapılması ekipteki arkadaşları daha çok motive ediyor. Yapılan işlerde her hangi bir noksanlık olup olmadığını çalışan personelin çalışma esnasında her hangi bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadığını yerinde görerek çalışmaların sorunsuz olarak yürümesini takip ediyorum. Bu çalışmalarımızı bir program dahilinde tüm ilçelerimizde devam edeceğiz. Her geçen yıl köy yollarımızın standartlarını yükselterek vatandaşlarımızın köylerine ulaşımlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızın yol çalışması yapılan yerlerde personelimiz uyarılana ve işaret levhalarına uymalarını rica ediyorum" dedi.

        (SOD-OA-Y)

        26.07.2016 15:09:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler