Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz'de demokrasi nöbetine devam

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altıntaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Gediz ilçesinde, darbe girişimi sonrası başlatılan demokrasi nöbeti aralıksız şekilde devam ediyor.

        Gediz Belediyesi Hizmet Binası önünde her akşam saat 22.30'da gerçekleştirilen demokrasi nöbeti her kesimden yoğun katılımla 11. gününde de devam etti.

        Demokrasi nöbeti programına Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Programın açılışında Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okunduktan sonra belediye önündeki LED ekrandan vatandaşlara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ndeki (GATA) FETÖ-PDY gerçeğini anlatan haber seyrettirildi.

        Hain saldırıda şehit düşen emniyet güçleri, vatandaşlar ve Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Tepecik köyünden Şanlıurfa'da görev yaparken şehit olan Özel Harekat Polisi Ahmet Demir için Gaziler Camisi görevlisi Abdullah Bilgin ve emekli din görevlisi Mithat Turan tarafından Kuran okundu ve dualar edildi. Programın devamında Diyanet-Sen İlçe Başkanı ve Dayınlar Camisi görevlisi Hakan Özalp tarafından sohbet verildi.

        Programın sonunda vatandaşlara Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından lokma ikram edildi.

        (MA-EFE)

        26.07.2016 18:38:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler