Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çekmeköy'de dualar şehitler için semaya yükseldi

        - Çekmeköy'de demokrasi nöbeti devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Çekmeköy halkı demokrasi nöbetlerine devam ediyor. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar Taşdelen Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan binlerce vatandaşın dualarıyla anıldı.

        Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve sendikalar da her gün alanları ziyaret ederek vatandaşlara birlikte demokrasi nöbeti tutuyorlar. Çekmeköy Müftüsü Muhammed Suiçmez, ilçede bulunan 44 camide görev yapan imam ve müezzinler, Taşdelen Meydanı'ndaki nöbete katılarak vatandaşlara destek oldular. Kur'an tilavetlerinin yapıldığı programda binlerce Çekmeköylü edilen dualara hep bir ağızdan "Amin" dedi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, darbe girişimi başladığı andan itibaren camilerde okudukları ezanlarla ve selalarla vatandaşlara manevi desteklerini esirgemeyen imamlara, müezzinlere ve alanlarda toplanan binlerce Çekmeköylüye sahip çıkarak yaptıkları ikramlar için fedakar Çekmeköy esnafına da teşekkür etti.

        (EY-AŞ-Y)

        27.07.2016 10:38:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler