Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık-Sen'den demokrasi nöbetine destek

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetine Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Diyarbakır Şubesi de vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulunarak, destek veriyor.

        Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yaptığı darbe girişimin ardından başlayan protestolar Diyarbakır'da 12. gününde de devam ediyor. İlk günden bu yana alanları dolduran Diyarbakırlılar, ellerinde Türk bayraklarıyla alanları boş bırakmıyor. Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi de Kayapınar ilçesi Parkorman'da bulunan alanda stant açarak, vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulunuyor.

        Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, FETÖ ve yandaşlarının yaptığı darbe girişiminin halkın iradesi ve devletin gücüyle bertaraf edildiğini belirterek, "Biz de Sağlık-Sen olarak burada halkımıza hizmet etmek için yiyecek ve içecek ikramında bulunuyoruz. Halkımızın coşkusunu gördükçe biz de coşuyoruz. Bu darbe girişimi sadece devlete değil, 7'den 70'e bütün halkımıza yapılmıştır. Bugün meydanlara baktığımızda 78 milyonun içinde değerlere değer katan Türk, Kürt, Zaza, Çerkez, Arap bütün halkımız buradadır. FETÖ ve onun gibi düşünenler bir kez daha anladılar ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, halkıyla bir bütündür. Hiçbir güç, hiçbir ideoloji bunları birbirinden ayıramaz. Devletimizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek" dedi.

        (EK-MP-Y)

        27.07.2016 11:46:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler