Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polateli ilçesinde yol ve parke çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - İl Özel İdare ekipleri tarafından Kilis'in Polateli ilçesine bağlı Yeniyapan köyünde çalışmalar devam ediyor.

        Polateli ilçesinin en büyük köylerinden olan Yeniyapan köyünde Bölgede meyve, sebze üretimi olması nedeniyle trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla çevre yolu yapılıyor. Yol çalışmalarını inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Genel Sekreter Yardımcısı H.Veli Önal İl Genel Meclis Üyesi Polateli Üyesi Cuma Avcı, Köy Muhtarı Cemal Koç ile birlikte sahayı gezdi ve Operatör Bilal Yıldız'a çalışmayla ilgili talimat verdi.

        Köyde ve bağlılarında devam eden Kilit taşı sorunuyla ilgilide değerlendirmede bulunan heyet, vatandaşlardan gelen talepleri sosyal destek ve sorumluluk duygusu içerisinde çözüm noktasında çalışma yürüttü.

        (MAD-SD-Y)

        28.07.2016 13:36:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler