Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit'te Demokrasi Nöbeti devam ediyor

        - Aydınlıoğlu "Millet iradesi, Akif'in dediği gibi adeta kükredi."

        (Fotoğraflı)

        Bekir Terzioğlu - Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşanan başarısız darbe girişimi sonrasında vatandaşların Demokrasi Nöbeti devam ediyor.

        Edremit Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz akşamından bu yana devam eden Demokrasi Nöbeti aralıksız sürüyor. Edremit'te Demokrasi Nöbetine katılanlara hitap eden AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu "Yarın 15. Gün olacak. O alçak, o rezil asker kılığına bürünmüş teröristlerin bu millet üzerinde kurmak istedikleri egemenliği başlatmak istediklerin günün yarın 15. Günü. Balıkesir'in tamamında olduğu gibi bölgemizde de, Edremit'imizde de, Havran'da, Burhaniye'de, Gömeç'te, Ayvalık'ta bütün vatandaşlarımız gece saat birlere, ikilere, üçlere kadar severek, isteyerek bu miting alanlarına geliyor. Allah razı olsun herkesten. Bu arada 246 Şehidimizi tekrar rahmet ile minnet ile, hürmetle yad ediyorum. Cenabı Allah onların mekanlarını inşallah cennet etsin. Bizleri de şefaatlerinden mahrum bırakmasın. O gün onlar bu ülke için dik durmasaydı şu anda hiç birimiz bu meydanda bu mitingi yapıyor olamayacaktık. Onlar gerçekten hayatlarını hiçe sayarak tankların önüne kendini attı. Millet iradesi, Akif'in dediği gibi adeta kükredi."dedi. Demokrasi Nöbetin'de binlerce Edremitli tekrar meydanları boş bırakmayarak Milli İradeye olan bağlılıklarını göstermeye devam ettiler.

        (EME-

        29.07.2016 12:04:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler