Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Zolan Sarayköy'de vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 'demokrasi nöbeti'ne vatandaşlarla birlikte katılmaya devam ediyor.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy'de vatandaşlarla 'demokrasi nöbeti'nde bir araya geldi. Nöbeti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yanı sıra eşi Berrin Zolan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Başkanı Zolan burada yaptıı konuşmada , "Sarayköy, mesele devlet, vatan ve bayrak ise bütün farklılıkları bir kenara bırakıp her zaman tek yumruk olmuştur. 15 Mayıs 1919'da olduğu gibi. Denizli'de Müftü Ahmet Hulusi Efendi, Sarayköy'de Müftü Şükrü Efendi vardı. O da burada Milli Mücadele ateşini yaktı. Ecdadımız bu topraklara düşman postalı değdirmedi. Onların torunu olarak biz de aynı şeyi yapmak zorundayız. 15 Temmuz'da milletin parasıyla düşmana karşı kullanılması için alınan o silahlar, mühimmatlar, araçlar milletimize karşı kullanıldı. Bunlar emanete sahip çıkmadığı gibi bu silahlarla, tanklarla, uçaklarla, helikopterlerle milleti vurdular, milleti ezdiler. Bunlar aşağılıkların en aşağılığı. Şerefin zerresi olmayan insanlar" diye konuştu.

        (MT-

        29.07.2016 18:22:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler