Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖSYS Tercihleri Başladı

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - LYS yerleştirme puanlarının açıklanmasının ardından Çanakkale'de kurulan Tercih Danışma Komisyonları, öğrencilere ve velilere danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

        Merkez İlçe'de kurulan Tercih Danışmanlığı Komisyonu Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde; ilçelerde kurulan komisyonlar ise Bozcaada'da İstiklal Ortaokulunda, Lapseki'de Lapseki Öğretmen Evinde, Gökçeada'da Gökçeada Ortaokulunda, Çan'da 23 Eylül Ortaokulunda, Eceabat'ta Opet Tarihe Saygı Ortaokulunda, Bayramiç'te Cumhuriyet Ortaokulunda, Ezine'de Cevatpaşa Ortaokulunda, Biga'da Biga Ortaokulunda, Ayvacık'ta Atatürk Ortaokulunda, Yenice'de Cumhuriyet Ortaokulunda, Gelibolu'da Namıkkemal Ortaokulunda görev yapıyor. Rehberlik ve Araştırma Merkezi Koordinasyonunda hizmet veren Tercih Danışmanlığı Komisyonları tercih sürecinde öğrenci ve velilerin kapsamlı rehberlik ve danışmanlık hizmeti almasını sağlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'nın direktifleri ve yönergeleri doğrultusunda hizmet veren Tercih Danışmanlığı Komisyonlarına yoğun bir şekilde talep gösteren veli ve öğrenciler, bireysel olarak danışma hizmeti almaktan memnun olduklarını dile getirdi. Tercih Danışmanlığı Komisyonlarının yanı sıra, okullarda tercih işlemlerinin yapılması ve danışmanlık hizmetleri için rehber öğretmen görevlendirildi.

        (GD)

        30.07.2016 12:57:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler