Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Güler'den demokrasi nöbetinin miniklerine hediye

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, demokrasi nöbetine katılan küçük çocuklara kamyon ve bebek hediye etti.

        15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişiminin ardından tüm Türkiye'de başlatılan demokrasi nöbeti tüm coşkusuyla devam ediyor. Meydanları dolduran binlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayrakları ile terörü ve darbe girişimini lanetlemeye devam ediyor. 7'den 70'e herkesin tek vücut olarak darbeye hayır dediği nöbetlerde yaşları 3 ile 8 arasında değişen minik demokrasi nöbetçileri de adeta ilgi odağı oluyor.

        Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler minik vatansever çocuklara jest yaparak çeşitli hediyeler verdi. Kız çocuklarına bebek, erkek çocuklara da kamyonet hediye eden Başkan Güler, "Bu çocuklar bizlerin geleceği ve onlara ne yapsak azdır. Kalleş bir örgütün hain planı halkın iradesi karşısında bertaraf edilmiştir. Ülkemizin birliği beraberliği bütünlüğüne karşı bu harekete milletçe güzel bir cevap verdik. Ve bu minik yavrularımızda aileleriyle birlikte günlerdir demokrasi nöbetini tutması bizleri onurlandırmıştır. Biz de 'çamsakızı çoban armağanı' olarak onlara küçük bir jest yapalım dedik" dedi.

        Hediyelerini alan küçük çocuklarda tekrar meydanlara dönerek ellerindeki Türk bayraklarını dalgalandırmayı ihmal etmedi.

        (SK-Y)

        31.07.2016 13:37:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler