Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Lezzet Şöleni' Altınoluk'ta açıldı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - 13 gün boyunca ülkenin dört bir köşesinden farklı lezzetler ve hediyelik eşyaların bir arada sunulacağı 'Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı', Edremit'in Altınoluk turistlik mahallesinde hizmete açıldı.

        Dursunbeyli girişimci Mehmet Deniz ile oğlu Hüseyin Deniz'in kurduğu 'Deniz Fuarcılık' isimli şirket, Atatürkçü Düşünce Derneği ile ortaklaşa olarak 'Lezzet Şöleni' adı altında, 'Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'nı organize etti. Turistlik Akçay Mahallesi'nde açılarak büyük ilgi toplayan fuar, şimdi de Altınoluk Mahallesi'ndeki Şahindere Yürüyüş Yolu'nda tatilcilerin hizmetine sunuldu. Geçtiğimiz günlerde açılan ve 7 Ağustos gününe kadar hizmet verecek olan fuarda, Edirne'den Kars'a kadar onlarca şehrin lezzetleri ve hediyelik eşyalarının yer aldığı stantlar bulunuyor. Ayrıca, fuar da çocuklara yönelik eğlence alanları ve oyun aktiviteleri de sunulurken, Yörük çadırında çay keyfi ve küçük bir orkestra eşliğinde eğlence etkinlikleri de katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıyor.

        Her gün binlerce tatilcinin ziyaret ettiği fuarda stantları bulunan ülkenin farklı illerinden gelen işletmeciler, herkesi Altınoluk'taki fuarı gezmeye davet etti.

        (EME)

        31.07.2016 15:20:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler