Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'den Havran'a günlük 27 minibüs seferi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ege Körfez Taşıma Kooperatifinin Havran'a düzenlediği minibüs seferleri vatandaşları sevindirdi. Günlük 27 sefer düzenlendiğini anlatan Kooperatif Başkanı Hasan Ersöz, minibüslerin Börezli, Kızıklı, Dutluca, Büyükdere ve Küçükdere mahallelerine de uğradığını söyledi.

        Burhaniye ile Havran arasında başlatılan minibüs seferleri vatandaşları sevindirdi. Börezli, Kızıklı, Büyükdere ve Küçükdere yolunu takip eden minibüsler, günlük bin 500 ile 2 bin arasında yolcu taşıyor. Burhaniye-Havran arasında günlük 27 minibüs seferi yapıldığını anlatan Ege Körfez Taşıma Kooperatifi Başkanı Hasan Ersöz," Burhaniye'de eski garajdan kalkan minibüslerimiz, Börezli, Kızıklı, Dutluca, Büyükdere ve Küçükdere mahallelerini takiben Havran'a gidiyor. Her yarım saatte bir minibüs hareket ediyor. Başlatılan seferler, iki ilçe arasındaki ulaşımı kolaylaştırırken, yol üzerindeki mahallerde oturan vatandaşların işini de kolaylaştırdı. Burhaniye-Havran arasında 2 lira 50 kuruşa yolcu taşıyoruz. Bu hatta 10 minibüs görev yapmaktadır" dedi.

        (FT-EME)

        31.07.2016 15:26:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler