Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediyesi, demokrasi nöbetini Bozova'da sürdürdü

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi, milli irade ve demokrasi nöbetini Viranşehir'in ardından Bozova İlçesi'nde sürdürdü.

        Milli irade ve demokrasi nöbetinin 17'nci gecesinde de Haliliye Belediyesi meydanlarda olmayı sürdürdü. Haliliye Belediyesi, Bozova'da demokrasi nöbetindeki vatandaşlar için bir program düzenledi. Programa Başkan Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, AK Parti teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programda, ilahiler, kasideler ve mehter marşları seslendirildi. Alanı dolduranlara Türk Bayrağı ve çeşitli ikramların yapıldığı program, yapılan dualarla sona erdi.

        Başkan Fevzi Demirkol, programdaki konuşmasına demokrasi nöbetinde alanları dolduranlara selamını ileterek başladı. Darbe teşebbüsünü anlatırken, darbecilerin Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşunu hesaplayamadığını vurgulayan Başkan Demirkol, "Bu alanda Bozova'nın bu meydanında, Şanlıurfa'nın Rabia Meydanı'nda Türkiye'nin 81 vilayetinde meydanlarında, alanlarında toplanan halka selam olsun diyorum. Bir grup asker kılıklı terörist, bu darbe teşebbüsü ile devletin istikbalini, devletin bağımsızlığını, milletin istikbalini ve geleceğini, ümmeti Muhammed'in umudunu söndürmek, mazlum milletlerin umudunu söndürmek istediler. O gün, Başkomutan olarak Cumhurbaşkanımızın tavrını ve dik duruşunu hesap edemediler. Demokrasinize, bayrağınıza, milletinize, ezanınıza, dininize, devletinize sahip çıktınız. Şunu söylediniz; mefkûremiz göklerde yüzen al sancak, Allah'ın huzurunda eğiliriz biz ancak dediniz ve kimseye eğilmediniz" şeklinde konuştu.

        (SD-Y)

        01.08.2016 11:29:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler