Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuzeli'ndeki Demokrasi Nöbetine AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da Katıldı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Mahmut Genç

        Kamera : Mahmut Genç

        GAZİANTEP (İHA) - Demokrasi nöbeti 16. Günü bugün Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ında katılımlarıyla Gaziantep Caddesi üzerindeki meydanlarda devam ediyor.

        Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısı üzerine sokaklara çıkarak darbeye karşı çıkan 7'den 70'e kadar çocuklar ve yaşlıların da aralarında olduğu çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla Mustafa Taşar Meydanını 15 Temmuzdan bugüne kadar boş bırakmadı. Meydanlardaki Demokrasi Nöbetine bugün AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan katıldı.

        Meydanlarda "Demokrasi Nöbeti" programa, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bağcı, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan katılarak, Darbeye karşı birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyet ilçe halkının değerli büyüklerinden 30.07.2016 günü vefat eden Sait Özdemir'in taziye ziyaretinde bulunarak, daha sonra Araban ilçesine doğru hareket ettiler. ''Demokrasi Nöbetine'' bugün Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, Belediye Başkanı M. Kemal Sakaroğlu, Ak parti İlçe Başkanı Mustafa Bağcı, Ak Parti ilçe yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş Demokrasi adına gece geç saatlere kadar nöbet tuttu.

        (LO-OE-Y)

        01.08.2016 16:15:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler