Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskil Belediyesi şehitler için mevlit okuttu

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'ın Eskil İlçe Belediyesi tarafından darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Mevlid-i şerif okutuldu.

        Programda konuşan Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, "Türkiye 15 Temmuz 2016 akşamı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içerisine sızan hain bir gurubun saldırısına uğramıştır. O gece haberi aldığımız ilk andan itibaren sabahın ilk ışıklarına kadar Eskilli hemşehrilerimizle beraber bütün vatandaşlarımız gibi bizlerde meydanlarda birlik ve beraberlik göstergesinin içindeydik. Milletimizin temel değerlerine, kurumlarımıza, hükümetimize ya da devletimize karşı yapılan bu hain saldırıya karşıyız. 15 Temmuz akşamı uçaklardan ve tanklardan atılan bombalar, hainlerin silahlarından çıkan mermilerle şehit olan vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Cenabı-ı Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu saldırıyı gerçekleştiren hainleri milletçe lanetliyoruz. Ülkemize ve milletimize karşı bir daha böyle bir saldırının gerçekleşmemesini temenni ediyorum. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bir kez daha anlaşılmıştır ki, millet olarak bir ve beraber olduğumuz sürece ülkemize karşı yapılan her türlü hain saldırı ya da darbe girişimi amacına ulaşamayacaktır. Bizler millet olarak bir ve beraber olup ülkemize ve demokrasiye her zaman sahip çıkacağız. Burada değerli hocalarımızın okuyacağı Kur'an'ı Kerim ve yapacağımız duaların kabul olmasını diliyor, hepinizi saygı ve seviyle selamlıyorum" dedi.

        (YC-AH-Y)

        01.08.2016 16:44:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler