Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehirspor'dan Vali Aktaş'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir spor kulüp yöneticileri Vali İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

        Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi temsilcisi Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Başkanvekili Emrah Akün ve yönetim kurulu üyesi Umut Araz, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici Vali Aktaş'a Nevşehir spor ile ilgili bilgiler verirken Nevşehir Spor için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Leblebici, "Nevşehir spor yöneticileri olarak takımımız için 2016-2017 futbol sezonu öncesinde transfer çalışmalarımızı tamamladık ve ilk etap kamp çalışmalarımızı Avanos ilçemizde yaptık. Hedefimiz bu yıl 3. ligde mücadele etmek olacak. Tabi ki bizler bu aşamadan sonra sizlerin de desteklerini bizlerden esirgememenizi rica ediyoruz. Nevşehir Sporumuzu el el hep birlikte 3.lige çıkartmak istiyoruz." dedi.

        Ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Spor kulüp yöneticilerine teşekkür eden Vali İlhami Aktaş ise kulübün 3. lige çıkması için gerekli gayreti sarf edeceklerini söyledi. Ziyarette AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz de yer aldı.

        Ziyaret sonrasında Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e 50 numaralı forma hediye etti.

        (COŞ-SK)

        02.08.2016 09:21:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler