Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da 752 Km Sıcak Asfalt Yol Projesi devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi, Temmuz ayında yaşanan sel afeti ve darbe girişimine rağmen 752 Km Sıcak Asfalt Yol Projesi'nin çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

        19 ilçenin tamamında grup ve ara yolları yeni bir görünüme kavuşturacak Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 25-30 sene dayanıklı sıcak asfalt seferberliğini sürdürüyor. Ulubey ilçesi Çatallı Mahallesi, Altınordu Balık Hali, Öceli, Çavuşlar, Teyneli ve Günören Mahalleleri'ndeki grup yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilirken, bazı noktalarda ise altyapı faaliyetleri tamamlandıktan sonra asfalt çalışmalara başlayacak.

        Yol duvarları kale gibi

        752 Km Sıcak Asfalt Yol Projesi ile Ordu'nun mahallelerini sıcak asfaltla tanıştıran Büyükşehir Belediyesi, yolların ömrünü uzatmak, halkın konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği duvar imalatlarıyla da yolları koruma altına alıyor.

        Ünye Dikilitaş Mahallesi, Perşembe Şenyurt Mahallesi ve Mesudiye Alan-ÜçyolMahallesi bağlantı yolunda sıcak asfalt öncesi sanat yapıları imalatı tamamlandı. Tamamlanan sanat yapılarıyla birlikte kale gibi istinat duvarları inşa ederek yollar koruma altına alınıyor.

        15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminden sonra çalışmaları aralıksız sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Ulubey Hocaoğlu ve İkizce-Yoğunoluk-Devecik bağlantı yolunda berkitme yol çalışmasına, Fatsa Kaleönü-Çömlekli-Eski Korgan bağlantı yolunda ise beton yol çalışmalarına devam ediyor.

        Başkan Yılmaz: "Yoğun mesai harcıyoruz"

        Ramazan Bayramı'nda meydana gelen sel afetinin yaralarının sarılmaya başlandığı süreçte, 15 Temmuz gecesinde Paralel İhanet Çetesi tarafından, gerçekleştirilen darbe girişiminin Ordumuz'a verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda hiçbir şekilde aksaklık yaşatmayacağını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, "Bu süreçte ekiplerimiz gece nöbete geliyor, gündüz ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. An itibarıyla ilimizin 117 noktasında yol çalışmalarına devam ederken, hemşehrilerimizin refahını artırmak için yoğun mesai harcayarak projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz" dedi.

        (MAK-SLH-Y)

        02.08.2016 16:03:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler