Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çekerek ilçesi modern bir ilçe haline geliyor

        (Fotoğraflı)

        Ömer Ertuğrul

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Çekerek ilçe Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, Çekerek ilçesini gelişmiş ve modern bir ilçe yapmak için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

        Çekerek İlçe Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, belediye ve ilçe olarak en fazla desteği ve hizmeti son iki yılda aldıklarını belirterek, "Belediye olarak ilçemizi yeniden imar ediyoruz. Su, kanalizasyon şebekelerini yeniliyoruz. Yollarımızı yeniden yapıyoruz. Yol kenarlarında bulunan ihata yenileyip ilçemizi modern bir görünüme kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz." dedi.

        Çekerek halkının en büyük beklentisi olan doğalgazın ilçeye geldiğini vurgulayan Belediye Başkanı Bozkurt, "Doğalgazda hem ana şebeke, hem de ilçe merkezimizdeki hat çalışmaları sürüyor. Çekerek ilçe tarihinde ilk defa yağmur suyu toplama şebekesini yapıyoruz. İnşallah kış mevsiminde ve yağmur yağdığında sular toplanacak." diye konuştu.

        Park konusuna önem verdiklerini ifade eden Bozkurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Özellikle mesire alanımız Türkiye genelinde tanınan Şato bölgesinde geniş çaplı çalışmalar yaptık. Kuleler, Taşköprü ve diğer çalışmalar halkımızın büyük beğenisini kazandı. Yozgat merkez dahil olmaz üzere çevremizdeki ilçelerde piknik yapmaya gelen insanlarımız var. Yine ilçe merkezinde yeni bir park yapıyoruz. 3 dönüm alan üzerinde yapılan arkımızda çocuk oyun grupları, kamelyalar, yürüyüş yolları bulunacak."

        Şato bölgesine olimpik yüzme havuzu projesini hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Bozkurt, "İlçemiz her yönü ile gelişmekte, yeni yatırımlar almaktadır. Özellikle son iki yılda büyük hizmetler almıştır. En son 16 derslikli yanında 100 öğrencilik pansiyonu bulunan en son çizilmiş projesi ile imam hatip lisemiz devam ediyor. SGK binamız tamamlandı , hastane ve hükümet konağımız bu yıl içinde tamamlanacak. 200 kişilik öğrenci yurdumuz başladı. Daha bunun yanında çok sayıda hizmetler devam etmektedir. Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında çok büyük emeği bulunan Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ'a, milletvekillerimize, hizmetlerin takip edilmesi konusunda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan AK Parti İlçe Başkanımız Üzeyir İnce'ye ve bize güvenen bize destek veren Çekerek halkına çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        (ÖE-SK)

        02.08.2016 16:44:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler