Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esenyurt'ta demokrasi gelinleri

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Esenyurtlu genç çiftler, demokrasi nöbetinin 15'nci gününde bir ilke imza atarak demokrasi gelinleri ve damatları olarak dünya evine girdi.

        Darbe girişiminin ilk gününden itibaren demokrasi nöbeti tutan Esenyurtlu vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda yine bir ilke imza attı. Esenyurtlu çiftler, dünya evine girmelerine rağmen ayaklarının tozuyla gelinlik ve damatlıklarıyla demokrasi nöbetini tutmaya devam etti. "Bizlerin en mutlu günü vatanımızın ve milletimizin tehlikede olmadığı gün" diyen çiftler, "Demokrasimiz için bugün de nöbetimizi devam ettireceğiz" dediler.

        Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "En mutlu günlerinde bile vatan, bayrak için nöbet tutan sizler olduğunuz sürece bizleri kimse parçalayamaz, kimse bölemez" dedi.

        (CC-Y)

        02.08.2016 21:53:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler