Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da demokrasi nöbeti sürüyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da bir grup askerin darbe girişimini protesto eden vatandaşların demokrasi nöbeti sürüyor.

        15 Temmuz gecesi TSK içine sızmış bir grup askerin darbe girişiminde bulunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alanlara davet ettiği vatandaşların demokrasi nöbeti sürüyor. İlk günden bu yana çağrıya cevap veren Diyarbakır halkı, demokrasi nöbetinin 19. gününde de alanlara koştu. Etkinliğin yapıldığı Kayapınar ilçesi Park Orman'a akın eden vatandaşlar, hınca hınç alanı doldurdu. Ellerinde Türk bayrakları ile gelen vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

        Demokrasi nöbetine katılan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine alanlara çıktıklarını söylediler. Darbe girişiminde bulunan şahısların asla affedilmemesi gerektiğini belirten Diyarbakırlılar, Fethullah Gülen'in idam edilmesini istediler.

        (BE-CC-Y)

        02.08.2016 22:06:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler