Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üsteğmen Burak Çelik'ten, Başkan Tutal'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Üsteğmen Burak Çelik, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

        Taşkent İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Üsteğmen Burak Çelik, ziyaretlerini sürdürüyor. Üsteğmen Burak Çelik, kapsamda Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a bir araya geldi.

        Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'in sosyal, kültürel ve doğal güzellikleriyle gün geçtikçe gelişen bir ilçe olduğunu söyleyerek, yerel yöneticiler olarak gerekli hassasiyeti ve görevi yerine getirdikleri belirtti.

        Başkan Tutal, "Kamu, kurum ve kuruluşlarıyla birlikte ortaklaşa hizmet sunmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, istişare ederek çalışmamız, hem ilçemiz, hem de halkımız adına önemli. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızda gayret gösteriyoruz. Bunun için el birliği ve güç birliği ilkesiyle hareket ederek, hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ben ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (AH-Y)

        03.08.2016 14:26:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler