Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Zolan Serinhisar'da vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, istekleri dinledi. Bölgeye gerçekleştirdiği önceki ziyaretlerde Yatağan'ın Denizli için örnek bir mahalle olacağı sözünü verdiklerini anımsatan Başkan Zolan, "Mahallemizde alt yapı çalışmalarına başlamıştık. Şu anda kanalizasyonun yüzde 70'i, içme suyunun da yüzde 20'si tamamlandı. Eylül sonunda bitirilecek alt yapı çalışmaları sonrasında üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Yatağan'daki kaldırımları ve asfaltları komple sökeceğiz. Sıfırdan bir üst yapı gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

        (MT-

        03.08.2016 18:54:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler