Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 3. Lig

        - Erzin Belediyespor'un Nevşehir kampı devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        HATAY (İHA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Erzin Belediyespor'un yeni sezon öncesindeki Nevşehir'in Avanos ilçesindeki kamp çalışmaları devam ediyor.

        Teknik Direktör Fatih Yılmaz, yardımcı antrenörler İsmet Çetin, Bekir Güleraslan ile Halil Akkuş nezaretinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanan Erzin Belediyespor'da futbolcuların hırslı ve azimli olmaları dikkat çekiyor.

        Erzin Belediye Spor'un Genel Kaptanı Erdal Gürsoy, yaptığı açıklamada, şu ana kadar dış transferde Fatih Uyar, Ramazan Aksoy, Emre Bayram, Kerem Tulgar, Tuncel Baysal, Samet Ali Kaya ve Yılmaz Lüle ile sözleşme imzaladıklarını, iç transferde de 8 futbolcuyla yeniden anlaştıklarını söyledi. Gürsoy, altyapıdan da Erder Gör ile Celal Alataş'ı profesyonel takıma dahil ettiklerini kaydetti.

        (ELF-Y)

        04.08.2016 11:54:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler