Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göletlere 35 bin yavru balık bırakıldı

        (Fotoğraflı)

        Bilal Bilir

        SAKARYA (İHA) - Sakarya'da 'Su Kaynaklarının Balıklandırılması' projesi kapsamında 6 gölete 35 bin adet yavru sazan balığı bırakıldı.

        Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından su kaynaklarındaki nesli tehlike ve baskı altında olan türlerin desteklenmesi, farklı nedenlerle zarar gören su ürünlerinin takviyesi amacıyla 2016 yılında uygulamaya konulan 'Su Kaynaklarının Balıklandırılması' projesi kapsamında 6 gölete yavru balıklar bırakıldı.

        Söğütlü Hasanfakı ve İmamlar, Ferizli Konuklu, Geyve Çine ve Melekşesolak ile Serdivan Çubuklu göletine 35 bin adet yavru sazan balığı bırakıldı. Proje ile gelecek yıllarda su kaynaklarına, yayın, kalkan, alabalık, sazan, şabut, kerevit ve mersin balığı başta olmak üzere yeni türlerin üretilip bırakılacak.

        (BB)

        04.08.2016 14:23:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler