Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Burdur İl Teşkilatından Dayanışma Kampanyası'na destek

        (Fotoğraflı)

        Hayal Girişim

        BURDUR (İHA)- AK Parti Burdur İl Başkanlığı, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası çerçevesinde bağış gerçekleştirdi.

        AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, AK Parti Burdur İl Başkan Yardımcısı Volkan Mengi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer, bireysel olarak Ziraat Bankası Burdur Şubesi'ne giderek 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek verdi.

        Bağıştan önce açıklama yapan AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, "Ülkemizde 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişiminden sonra bildiğiniz gibi demokrasi şehitlerimiz var, yaralılarımız var. Bu konuda devletimizin, partimizin ve sivil toplum kuruluşlarının önderliğinde şehit yakınları ve gazi yakınları için bir yardım kampanyası düzenlenmiştir. Bu çerçevede biz de AK Parti olarak Burdur'da hep birlikte kampanyaya elimizden geldiğinde katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bunun için buradayız" diye konuştu.

        Başkan Faki'nin konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer bireysel olarak bağışlarını gerçekleştirdi.

        (HG-SÇ-MK-Y)

        04.08.2016 14:51:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler