Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Akselendi'yi Gölmarmara'ya bağlıyor

        (Fotoğraflı)

        Aykut Yeniçağ

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'ın Akselendi Mahallesi'ni Gölmarmara'ya bağlayan 3 kilometrelik yolda asfalt çalışması yaptı.

        Manisa Büyükşehir Belediye'si il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına devam ediyor. Akhisar ilçesinin Akselendi Mahallesi'nde Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından asfalt çalışması yapıldı. Bu kapsamda ekipler tarafından Akselendi Mahallesini Gölmarmara yoluna bağlayan 3 kilometrelik yolda asfalt çalışması yapıldı. Ağır vasıta araçların sıklıkla kullandığı ve bozulmaların meydana geldiği yolda yapılan çalışmalarla yol güvenli ve konforlu bir hale getirildi.

        Daha güvenli yolculuk

        Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Gerçekleştirilen asfalt çalışmalarıyla, halkın daha iyi ve güvenli yolculuk yapmasını amaçlıyoruz. Bu amaç ve gayeyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün önderliğinde ilçelerimize belirlediğimiz program dahilinde hizmetler götürüyoruz. Bu kapsamda Akhisar'ın Akselendi Mahallesi'nde Yol Şube Müdürlüğü tarafından 3 kilometrelik asfalt çalışması yapıldı. Ağır vasıta araçların sıklıkla kullandığı yol ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmayla güvenli ve konforlu hale getirildi. Yapılan çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

        (AY-Y)

        05.08.2016 09:56:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler