Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dicle Elektrik'ten demokrasi nöbetine destek

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Elektrik, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından dağıtım bölgesindeki kentlerde halk tarafından gerçekleştirilen demokrasi nöbeti eylemlerine desteğini sürdürüyor.

        Haftalardır Diyarbakır'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara su ve çay ikramında bulunan enerji şirketi, dün de demokrasi nöbeti için Park Orman'da toplanan vatandaşlara yemek dağıttı.

        'Birlik ve beraberliğimizin göstergesidir

        Dicle Elektrik tarafından demokrasi nöbeti eylemlerinin düzenlendiği merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Park Orman'da açılan stantta haftalardır halka ücretsiz olarak su ve çay ikramı yapılıyor. Dicle Elektrik standında dün akşam da 500'ü aşkın kişiye paketler halinde yemek dağıtıldı. Yemek dağıtımı sırasında buraya gelen Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, "Bildiğiniz gibi 15 Temmuz'da hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya bulunan halkımız, o günden sonra demokrasi nöbetini tutmaya başladı. Tutulan ve devam eden demokrasi nöbeti, bu tür hain girişimlere karşı birlik ve beraberlik içinde olduğumuzun göstergesidir. Halkın bu gücünü, birlikteliği görenler, inşallah bir daha böylesi darbe girişimlerine kalkışmazlar'' dedi.

        Demokrasi nöbetindeki halka hizmet

        Demokrasi nöbetinde bulunan vatandaşlar, Dicle Elektrik tarafından gerçekleştirilen yemek dağıtımına büyük ilgi gösterdi. Koliler halinde getirilen yemek paketleri kısa sürede tükendi. Bu arada Genel Müdür Murat Karagüzel, demokrasi nöbeti eylemi nedeniyle meydanda toplanan halka kendi elleriyle yemek paketleri dağıttı. Karagüzel, basın mensuplarının yemek dağıtımı ile ilgili sorularını yanıtlarken "Biz de bölgenin enerji şirketi olarak, demokrasiyi korumak adına her gece burada toplanan halkımızın bir nebze olsun yorgunluğunu giderebilmek, onlara hizmet edebilmek adına yemek dağıtmak istedik" şeklinde konuştu.

        (İHA-AKK-Y)

        05.08.2016 15:02:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler