Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güroymak'ta kurslar açıldı

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Güroymak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bilgisayar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile üniversitelere hazırlık kursları açıldı.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine yaz süresince kursların açıldığı belirtildi. KPSS kursuna lise ve ön lisans düzeyinde mezun olan öğrencilerin kayıt yaptırabileceği belirtilerek, "Pazartesi, salı ve çarşamba günleri dersler hazırlanan program doğrultusunda ve görevlendirilen öğretmenler aracılığı ile Fatih İlkokulu'nda verilecek. Bilgisayar ve üniversiteye hazırlık kurslarına 30 öğrenci kayıt yaptırdı. Kayıtların devam ettiği kurs hafta içi her gün verilecek. Tüm vatandaşları ihtiyaç duydukları kurslar için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne davet ediyoruz. Kurs sonunda başarılı kursiyerlere MEB onaylı sertifika vereceğiz" denildi.

        (GO-MSA-Y)

        05.08.2016 15:59:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler