Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cizre'de engellilere tekerlekli sandalye desteği

        (Fotoğraflı)

        Haber : Abidin Yel

        Kamera : Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde ikamet eden ve ağır hastalığa sahip 20 engelliye "SODES Engelsiz Yaşam Projesi" kapsamında tam teşekküllü tekerlekli sandalye dağıtıldı.

        Cizre'de 2014 yılında Cizre Kaymakamlığı bünyesinde faaliyete başlayan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, 20 engelliye tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Sandalyeler törenle ailelere teslim edildi. Sandalye dağıtım töreninde konuşan Cizre Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Agit Işık, "Şırnak Valiliği'nin desteklemiş olduğu Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürüttüğümüz engelsiz yaşam projesinin bir parçası olarak engelli vatandaşlarımıza tam teşekküllü aynı zamanda sedye görevi yapacak çok fonksiyonlu bir tekerlekli sandalye ihtiyacı doğmuştu. Bu proje kapsamında da bu çalışmayı gerçekleştirmeye başladık ve bu sandalyeleri ağır hastalığı olan 20 engelliye vereceğiz "dedi.

        Yapılan konuşmaların ardından tam teşekküllü sandalyeler Cizre Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Agit Işık tarafından ailelere teslim edildi. Tekerlekli sandalye alan vatandaşlar da Cizre Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'ne ve bu sandalyelerin engellilere ulaşmasında emekleri olanlara teşekkür ettiklerini ifade etti.

        (AY-AKK-Y)

        06.08.2016 12:59:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler