Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demokrasi neferleri nöbette

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - 15 Temmuz gecesi başlayan ve her gece bitmez tükenmez bir coşku ile devam eden Demokrasi Nöbeti'nin 23'üncü gününe de on binlerce Kayserili katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her zamanki gibi yine hemşehrileriyle nöbetteydi.

        Sarız'daki Kadın ve Gençlik Merkezi'nin açılışından gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kısa süre sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine geçti.

        Demokrasi nöbetinin 23'üncü gününe sohbetiyle Prof. Dr. Emin Işık da katıldı. Her şerrin sonunun şer olmayabileceğini belirten Işık, 15 Temmuz gününün sağladığı birlik beraberlik ve arınma nedeniyle Türkiye'de yaşayan her Müslüman için büyük bir müjde olduğunu kaydetti.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de her gece yaptığı gibi Cumhuriyet Meydanı'nı dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çelik, bir ailenin yaptığı çaman-ekmek ikramına katıldı ve halka çaman-ekmek dağıttı.

        Daha sonra Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ile birlikte kürsüye çıkan Başkan Mustafa Çelik halkı selamladı. Başkan Çelik ve Karayel'e daha sonra Kayseri Milletvekili Hülya Nergiz ile Ünlü Neyzen Süleyman Erguner de eşlik etti. Neyzen Süleyman Erguner, 15 Temmuz gecesi kendisinin de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde olduğunu söyledi ve yaşadıklarını anlattı. Erguner daha sonra neyi ile bir konser verdi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik de geç saatlere kadar meydanı dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti ve istekleri kırmayarak fotoğraf çektirdi.

        (AÖ-Y)

        07.08.2016 09:51:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler