Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars-Ardahan karayoluna sıcak asfalt

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Kars-Ardahan-Arpaçay-Çıldır karayolunun Mezra Köyü bölgesinde sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

        Geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan ve bir şeridi yapıldıktan sonra diğer şeridi yarım bırakılan karayolu yarım bırakılın bölümünde Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'nce çalışma yapılıyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, talimatlarıyla asfalt çalışmasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

        "Yol yapımından vatandaşlar memnun"

        Yaklaşık 1,5 yıl atıl durumda bırakılan Kars-Ardahan karayolunun Mezra Köyü mevkiinde yeniden çalışmaların başlatılması yolu kullanan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

        Bakan Arslan'a teşekkür eden vatandaşlar, "Yaklaşık 1,5 yıl yol atıl durumda bırakıldı. Bir kısmı yapıldı, diğer kısmı yarım kaldı. Ahmet Arslan'ın bakan olmasıyla birlikte Kars'taki BTK Demiryolu, Kars Barajı, Digor-Iğdır yolu, Kars-Sarıkamış-Karakurt arasında yoğun bir çalışma başlatıldı. İşte bunlardan biriside Mezra Yolu, biz inanıyoruz. Bakanımızın talimatlarıyla AK Parti Hükümetinin Kars'taki bütün projeleri kısa sürede tamamlanacaktır" dediler.

        Öte yandan uzun bir aradan sonra yapımına başlanan Kars-Ardahan karayolunun Mezra Mevki'nde bir taraftan sıcak asfalt atılırken, diğer taraftan da menfez yapılıyor. Yıl sonuna kadar Mezra Mevki'nde yapılan çalışmaların tamamlanması bekleniyor.

        (IÇ-AT-Y)

        08.08.2016 11:57:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler